Cannon Strike

Gå inn i en verden av Cannon Strike og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

I dette spillet fullt av farger er oppgaven din å fylle bøtta med så mange baller du kan, og sørge for at du søler så få som du kan. Cannon Strike, som de fleste puslespill som du kan spille på Spillespille.no, starter med enkle nivåer, der hindringene som står mellom kanonen og bøtta ikke er veldig skremmende, men når du først begynner å bli komfortabel med reglene, nivået på utfordringen øker, og du må bruke alle ferdighetene du har tilegnet deg hvis du vil komme deg videre.

Alt du trenger å gjøre for å skyte kanonen er å bruke venstre museknapp. Dette er villedende enkelt, men det kan også virke mot deg, for hvis du ikke er tålmodig nok og du ikke vurderer situasjonen riktig, kan du miste trestjerners rangeringen som du kan motta på slutten av hvert nivå, som tildeles kun de som klarte å fylle bøtta med så mange kuler som mulig. Jo færre du går glipp av, jo bedre er rangeringen. Hvert nivå har en kreativ og unik layout, så i hvert nivå må du tilpasse deg kravene og time skuddene dine riktig. Noen kan ha et stort antall bevegelige plattformer, mens andre bare har én plattform, men den beveger seg veldig raskt. Og selvfølgelig, noen byr på overraskelser som helt sikkert vil øke utfordringen og moroa.

Fullfør alle nivåene og få alle stjernene når du spiller Cannon Strike på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å skyte kanonen, hvis du bruker en datamaskin. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på skjermen for å ta bilder.

Lignende spill:

Liker du Cannon Strike? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.