Ninja Revenge

Gå inn i en verden av Ninja Revenge og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Ninja-krigere er kjent for sine utrolige kampevner, med deres presisjon og deres evne til å bli uoppdaget er blant deres mest kjente egenskaper. I Ninja Revenge er du en slik styrke å regne med, og når landsbyen din blir angrepet vil all treningen din spille inn, og alle ferdighetene dine vil bli testet, mens du prøver å befri landet ditt fra alle inntrengere.

Reglene for Ninja Revenge er enkle, og alt du trenger å gjøre er å eliminere alle fiendene fra hvert nivå, med så få skudd du kan. Tross alt er ninjaer kjent for sin presisjon og hastighet, så du kan ikke holde deg for mye på ett sted. Når du justerer sikte og kaster dødelige prosjektiler, må du ta hensyn til all den unike oppførselen som fiendene besitter, ettersom noen bare står stille, noen hopper opp og ned, andre hopper diagonalt, og så videre. Hver av dem har sine egne unike utfordringer, og du må tilpasse deg bevegelsene deres, samt ta nøye hensyn til din egen nåværende posisjon, som du ikke kan endre.

Hvert nivå fra Ninja Revenge har en særegen layout, så vel som fiendekonfigurasjoner, slik at du aldri vet hva du kan forvente når du begynner på et nytt kart. Måten du beveger deg gjennom hele nivået er også utenfor din kontroll, så vær forberedt på å skyte fra alle slags forskjellige retninger. Men vær oppmerksom på at jo mer du går glipp av, desto lavere blir sluttresultatet ditt, så sørg for at du sikter nøye før du tar skuddene dine.

Forbered bunken med prosjektiler for å beskytte landsbyen din i Ninja Revenge når du spiller på Spillespille.no, og bli kvitt alle fiendene.

Hvordan spille

Bruk musen til å justere vinkelen på bildet ditt og trykk på venstre museknapp for å skyte, hvis du er på en PC. Hvis du bruker en mobil enhet, trykker du på skjermen i vinkelen du ønsker å fotografere og slipper når du er klar. Ta med i betraktningen at jo større den stiplede linjen blir, desto kraftigere vil streiken din være.

Lignende spill:

Liker du Ninja Revenge? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.