Ball Tales - The Holy Treasure

Gå inn i en verden av Ball Tales - The Holy Treasure og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste eventyr spill!

Hent skatten fra de utspekulerte tyvene og gå på et vågalt eventyr gjennom 45 utfordrende nivåer når du spiller Ball Tales - The Holy Treasure på Spillespille.no. Å få tilbake denne skatten er ingen enkel oppgave, siden du må erobre og løse alle slags gåter og finne ut hvordan du kan bevege deg bort fra farene som er spredt over hele verden. Ikke bare vil du støte på ulike typer farer, men du må også lære detaljene til syv forskjellige typer baller du kan kontrollere, hver med sine egne unike egenskaper. I tillegg til dette er det også mange forskjellige fiender i Ball Tales - The Holy Treasure, så du må tilpasse strategiene dine deretter.

Etter hvert som du går gjennom historien, vil du avdekke alle slags interessante aspekter ved den fargerike verdenen til Ball Tales - The Holy Treasure, i tillegg til å møte den vennlige rollebesetningen til stede i denne verden. Dette kan fungere som et ekstra insentiv for å løse verdens gåter, og det er å finne ut mer om historien til spillet. Så foruten å ha tilfredsstillelsen av å finne ut løsningen på et vanskelig problem, går du også gjennom historien, og kommer nærmere å gjenvinne den dyrebare skatten du leter etter.

Gå på et morsomt eventyr og få tilbake skatten din når du spiller Ball Tales - The Holy Treasure på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk WASD eller piltastene for å flytte rundt hvis du spiller fra en stasjonær datamaskin. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på knappene på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Ball Tales - The Holy Treasure? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien eventyr spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.