Castle of Magic

Gå inn i en verden av Castle of Magic og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste eventyr spill!

Besøk magiske riker og beseire fantastiske monstre når du går inn i kappen til en berømt trollmann, i Castle of Magic på Spillespille.no. Her må du hoppe over hindringer og hull for å krysse de forræderske miljøene, unngå farlige fiender og angripe til rett tid hvis du ønsker å se hvor eventyret i Castle of Magic tar deg. Ved å reise til fem forskjellige riker vil reisen din se deg overvinne mange interessante utfordringer, og ved å fly, skli, flyte og engasjere deg i andre forskjellige moduser for å komme til et sted til et annet, kan du se eventyret til Castle of Magic til slutt.

Mens du kan hoppe på noen fiender for å beseire dem, har du også forskjellige våpen til din disposisjon, hver av dem er mer fantastiske enn de andre. Fra legendariske sverd til fortryllede tryllestaver, arsenalet i Castle of Magic vil hjelpe deg videre gjennom nivåene. Ved å ødelegge bokser som er spredt utover nivåene, kan du finne alle slags oppgraderinger og nyttige gjenstander. Og i tillegg til å samle nye våpen, kan du også samle diamantene som forsøpler nivået.

Legg ut på en fantastisk reise når du spiller Castle of Magic på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk piltastene eller WASD-tastene for å bevege deg rundt, hoppe eller huke. Trykk på venstre museknapp for å angripe. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på knappene på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Castle of Magic? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien eventyr spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.