Merge Dreams

Gå inn i en verden av Merge Dreams og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste eventyr spill!

Gå inn i et magisk rike og forbered deg på en avslappende og morsom opplevelse på Spillespille.no når du spiller Merge Dreams. Med sin livlige grafikk og glade musikk vil Merge Dreams definitivt glede og være et godt valg for øyeblikkene du føler at du trenger en dose avslapning. Den stiliserte grafikken presenterer et magisk, flytende rike, og du må kombinere gjenstander som er av samme type for å lage nye gjenstander. Når du klarer å kombinere alle elementene fra den delen av riket du besøker for øyeblikket, vil nye deler av kongeriket åpne seg for deg, og du kommer også videre i historien.

Gjennom reisen din blir du med Alice og hjelper henne med å redde følgesvennene sine fra alle slags farer som de havner i. I tillegg til å få dem ut av problemer, vil du også hjelpe dem med å gjenoppbygge drømmeverdenen deres, ved å bygge alle slags bygninger, og deretter sakte oppgradere dem til å bli kraftigere og kraftigere. Produktene du får fra disse bygningene kan senere selges, og du vil tjene gull og erfaringspoeng, som du deretter kan bruke til å fremme historien om Merge Dreams. Mens en ukjent reise venter på deg, vet du at du vil ha trofaste allierte ved din side, og ved å kombinere de forskjellige vennlige skapningene du møter underveis, vil de utvikle seg til å bli flere og kraftigere allierte.

Gå på en magisk reise når du spiller Merge Dreams og lås opp hemmelighetene til denne fantastiske verden.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å velge elementene fra skjermen, og hold knappen nede og dra den over de andre identiske elementene fra skjermen. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du Merge Dreams? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien eventyr spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.