Battalion Commander 2

Gå inn i en verden av Battalion Commander 2 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste action spill!

Nok en gang gjenlyder call of duty i Battalion Commander 2! Unormale forstyrrelser har dukket opp i den nordlige regionen, og det er på tide å svare på anropet. Utstyr arsenalet ditt med våpen, raketter og granater, og begi deg ut på et oppdrag for å gjenvinne territoriet. Frammarsj! Våpenkameratene dine er fengslet i fiendens territorium, så befri dem og styrk rekkene dine for dette viktige oppdraget. Samle gull og erfaring med hvert oppdrag, og oppfylle målene for å skaffe seg viktige forbedringer og låse opp spesielle fordeler! I denne spennende oppfølgeren til Bataljonssjef vil du oppleve intens taktisk krigføring som aldri før i denne serien. Delta i hjertebankende kamper mens du leder troppen din mot en mystisk trussel i nord. Hver avgjørelse du tar, fra våpenvalg til lagledelse, vil forme resultatet av oppdraget ditt i Battalion Commander 2.

Etter hvert som du går gjennom spillet, vil du ha muligheten til å låse opp og oppgradere et omfattende utvalg av våpen og utstyr. Eksperimenter med ulike belastninger, fra tungt artilleri til presisjonsskytevåpen, og skreddersy strategien din for å passe utfordringene du møter. Å investere ditt hardt opptjente gull og XP klokt i forbedringer vil være avgjørende for å oppnå seier på slagmarken. Skjebnen til dine medsoldater ligger i dine hender i Battalion Commander 2. Infiltrer modig fiendtlige høyborger, frigjør kameratene dine og bring dem tilbake til flokken. Hver reddet soldat bringer unike ferdigheter og evner til troppen din, og forbedrer din kampeffektivitet. Knyt bånd med teamet ditt mens dere overvinner motgang sammen. Det dynamiske oppdragsdesignet i Battalion Commander 2 holder deg engasjert, og hvert fullførte mål bringer deg ett skritt nærmere å avdekke mysteriet bak forstyrrelsene i nord. Vær på vakt og tilpass deg de skiftende forholdene på slagmarken.

Spillespille.no gir deg oppfølgeren til bataljonssjefen, hvor innsatsen er høyere, utfordringene mer varierte og belønningene større. Forbered deg på å bli fordypet i et gripende militæreventyr, der ditt lederskap, oppfinnsomhet og tapperhet vil avgjøre fædrelandets skjebne. Oppfordringen til våpen er sterkere enn noen gang, besvar den og marsjer inn i det ukjente for å sikre seier i Battalion Commander 2.

Hvordan spille

Bruk musen til å velge hvor du vil at sjefen og troppene dine skal flytte til. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på skjermen for å angi hvor du vil flytte.

Spill andre spill fra Battalion Commander-serien:

  1. Battalion Commander 1917

Lignende spill:

Liker du Battalion Commander 2? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien action spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.