Battalion Commander 1917

Gå inn i en verden av Battalion Commander 1917 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste action spill!

Kjemp deg gjennom umulige odds på de brutale virtuelle slagmarkene under første verdenskrig når du spiller Battalion Commander 1917 på Spillespille.no. Som du forventer av et spill på disse voldelige kampområdene, må du kjempe deg gjennom bølge etter bølge av nådeløse fiender, og den eneste veien til seier er fremover. Heldigvis er du ikke alene når du har å gjøre med den konstante våpenfloden som forsøpler skjermen, og du kan slå deg sammen med forskjellige soldater som venter rundt for å bli med i saken din.

Mens du unngår den ustanselige salven av kuler, må du holde øye med disse allierte, som vil vise seg å være stor hjelp i de kommende kampene. På grunn av intensiteten i kampen, skyter soldaten du kommanderer automatisk, og alt du trenger å gjøre er å bevege deg bort fra de innkommende kulene, og sørge for å komme tilbake i retning av målet når ingen kuler flyr mot deg. Dette kan være ganske utfordrende, men når du legger til alle slags andre farer som kan stå i veien for deg, som luftangrep som dukker opp med jevne mellomrom, så vet du at Battalion Commander 1917 er et spill som setter dine reflekser og dine evner for å forutsi fiendens bevegelser på prøve. For å legge til utfordringen kan du også fullføre forskjellige oppgaver, som å nå en viss avstand, slå seg sammen med en rekke allierte eller drepe en viss mengde fiender.

Beseire fiendene dine og gå så langt du kan når du spiller Battalion Commander 1917 på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp og klikk på stedet du vil at soldatene dine skal flytte til. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Spill andre spill fra Battalion Commander-serien:

  1. Battalion Commander 2

Lignende spill:

Liker du Battalion Commander 1917? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien action spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.