Gladiator True Story

Gå inn i en verden av Gladiator True Story og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste action spill!

Gå inn på arenaen til Gladiator True Story og forbered deg på intense 1v1-kamper mot mange gladiatorer når du spiller på Spillespille.no. I Gladiator True Story må du mestre kunsten å angripe og forsvare hvis du vil overleve de innkommende bølgene av fiender. Jo mer du klarer å overleve, jo mer kan du oppgradere rustningen og våpnene dine, noe som vil hjelpe deg å overleve i lengre tid. Og du trenger all hjelpen du kan få, fordi fiender blir stadig sterkere i de senere nivåene, og refleksene og ferdighetene dine kanskje ikke er nok til å beseire dem, vil du trenge den ekstra skaden som det oppgraderte utstyret vil gi deg.

Med sin detaljerte 3D-grafikk vil du få god utsikt over arenaen, og du vil på dyktig måte kunne kombinere angrep og forsvar for å komme deg inn og ut av kamper. Å vite når du skal angripe og når du skal trekke deg tilbake er avgjørende for din overlevelse. Heldigvis kan du enkelt bytte mellom disse to modusene med bare et knappetrykk, og du kan svinge eller få opp skjoldet på et blunk! Gladiatorkamper er kjent gjennom historien som en av de mest intense formene for kamper verden har kjent, og Gladiator True Story gir deg en smak av hvor intense disse kampene kan bli.

Kjemp deg frem til seier når du spiller Gladiator True Story på Spillespille.no og se hvor mange fiender du kan beseire.

Hvordan spille

Bruk WASD eller piltastene for å flytte karakteren din. Trykk på venstre museknapp eller Z-tasten for å angripe, eller trykk på X-tasten eller høyre museknapp for å heve skjoldet og forsvare deg selv. Holder du disse knappene nede vil du få tilgang til et ladet angrep.

Lignende spill:

Liker du Gladiator True Story? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien action spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC