Block Puzzle Jewel

Gå inn i en verden av Block Puzzle Jewel og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste tenkespill!

Sett hjernen på jobb når du spiller Block Puzzle Jewel på Spillespille.no og prøv å ordne brettet slik at du lager linjer fra den ene kanten av brettet til den andre. Block Puzzle Jewel er ikke et spill der du må reagere raskt og unnslippe fiender, men utfordringen kommer fra hvordan du kan tenke fremover og planlegge bevegelsene dine. I Block Puzzle Jewel må du plassere blokker som har alle mulige tilfeldige former, på en slik måte at de danner en rett linje fra den ene siden til den andre.

Hver ny blokk du plasserer kan endre brettet fullstendig, så tenk deg godt om før du bestemmer deg for hvor du vil sette neste blokk. Du kan bare se de neste tre blokkene, så husk alltid hva ditt neste trekk kan være. Det er litt tilfeldighet i Block Puzzle Jewel, og for å ikke bli sittende fast, må du ta hensyn til det faktum at du ikke helt kan kontrollere hvilke brikker du får neste gang. Hvis du trenger litt ekstra hjelp, kan du bruke myntene du samler under gjennomspillingen for å rotere blokkene, men ikke stol for mye på disse gjenstandene.

Block Puzzle Jewel kan være et godt valg hvis du leter etter et avslappende, men også engasjerende spill på Spillespille.no.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å velge blokkene og flytt musen rundt for å velge hvor du vil plassere dem. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på spillelementene i stedet.

Lignende spill:

Liker du Block Puzzle Jewel? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien tenkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.