Boat Rush

Gå inn i en verden av Boat Rush og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Gå inn i båten din og gjør deg klar til å reise nedover en farlig elv i Boat Rush på Spillespille.no. Veien videre er farlig, og bare de mest dyktige spillerne kan unngå de ulike hindringene som dukker opp i veien for deg. Fra eksplosive miner, enorme hull du kan falle i, tårn som kaster dødelige lyn, kraftige lasere og mange andre lignende farer, i Boat Rush må du alltid være forberedt på å navigere deg selv i sikkerhet.

På denne gale turen må du, i tillegg til å unngå katastrofe ved hvert trinn, også forsiktig manøvrere rundt stien for å samle myntene som er strødd rundt vannet. Disse myntene er avgjørende hvis du ønsker å kjøpe et bedre skip, som har bedre håndtering, som er alt du trenger. Og du kan være sikker på at et bedre skip gir deg en bedre sjanse til å overleve i lengre tid. I et spill som Boat Rush trenger du alle fordelene du kan få. Jo mer du avanserer nedover elven, desto farligere blir ting og vanskelighetsgraden øker. Heldigvis får du noen ting som kan hjelpe deg, så vær alltid på utkikk etter disse livreddende pickupene. Du får riktignok en begrenset mengde kuler som du kan bruke til å skyte deg ut av en spesielt vanskelig situasjon, men på grunn av mangelen på dem kan du bare bruke dem noen få ganger. Overlevelse handler for det meste om forsiktig pilotering.

Boat Rush er et flott spill for alle som vil ha et spill som tester refleksene deres, men vær oppmerksom på at når du først starter vil det virke som om selv elven er mot deg, og bare de med de raskeste reaksjonene kan håpe på å få høyeste poengsum.

Hvordan spille

Hvis du bruker en PC kan du enten bruke venstre og høyre piltast for å gå til venstre eller høyre, eller trykke venstre museknapp i retningen du vil gå til. Du kan trykke på mellomromstasten for å skyte, eller du kan trykke på de to røde skjermknappene, som er plassert i de nedre hjørnene. Hvis du bruker en mobilenhet, må du trykke på skjermen i retningen du vil gå til, og du må trykke på de to skjermknappene for å ta bilder.

Lignende spill:

Liker du Boat Rush? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.