Box Battle

Gå inn i en verden av Box Battle og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste hukommelse spill!

Test hukommelsen din i Box Battle, et morsomt spill der du må ta risiko hvis du vil oppnå høyest poengsum. Box Battle spilles på et rutenett, og det er organisert i kolonner og rader, som alle rutenett er. Hvert nivå begynner med å vise deg hva som er under hver boks i rutenettet, men etter noen få øyeblikk snur de seg og du må huske hva som var under hver boks. Du velger hvilken boks du vil avdekke ved å velge kolonneoverskriften og nummeret på raden, og hvor disse krysser vil du avsløre hva som er under boksen. Du kan få mynter, men du kan også avdekke monstre som vil tappe HP-en din. Hvis du finner jordbær, kan du fylle på HP.

Selvfølgelig, hvis du er ekstra oppmerksom i begynnelsen av nivået, kan du redusere mye av skaden du mottar. Men selv om du klikker på et monster, fortvil ikke! Du har tre liv til rådighet, og du kan få noe av det tilbake hvis du får jordbærene. Det er mange hemmeligheter i Box Battle som bare venter på å bli oppdaget av deg.

Avdekk hva som ligger under boksene når du spiller Box Battle på Spillespille.no og ha det gøy.

Hvordan spille

Klikk på elementene i spillet med venstre museknapp. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du Box Battle? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien hukommelse spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.