Pair Up

Gå inn i en verden av Pair Up og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste hukommelse spill!

Pair Up er et morsomt spill som setter din romlige bevissthet og minneferdigheter på prøve, så vel som tålmodigheten din. Hvis du har et uryddig rom og hvis det kunne trenge bedre organisering, er kanskje ikke severdighetene fra Pair Up så ukjente for deg. Hovedmålet med Pair Up er å plassere to matchende gjenstander som er strødd rundt på gulvet, og plassere dem i den lukkede luken fra rommet. Når et par er på toppen av denne luken, vil den åpne seg og du får ikke bare et ryddigere rom, men poengsummen din øker også. Haugen du må sile gjennom starter ganske liten, men snart flommer rommet over av flere og flere gjenstander. Disse varene kan variere fra alle mulige forskjellige områder, og du kan ha varer som du vanligvis finner på et kjøkken, i et treningsstudio eller noe annet du kan tenke deg. Det som er viktig er at du finner de matchende gjenstandene og fjerner dem fra rommet.

Mens Pair Up har enkle regler, forblir moroa høy hele veien, på grunn av måten den utfordrer hukommelsen og oppmerksomheten på detaljer. I tillegg viser det seg at det er ganske gøy å rydde rot. Hvis du finner parene raskt nok, vil du også få fordelen av en poengmultiplikator, så hastighet favoriseres hvis du vil ha høyest mulig poengsum. Med sin 3D-grafikk bringes scenen til live, men det faktum at spillet er plassert i et 3D-miljø kan også øke utfordringen, siden noen gjenstander kan plasseres i forskjellige posisjoner, så noen ganger må du finne ut av det. fyrstikkene selv om de står opp ned eller står på siden. Eller de kan til og med være stablet eller under hverandre. Vær også oppmerksom på at når du har plassert en gjenstand over luken, må du finne matchen, siden du ikke kan fjerne dem. De går enten ned i luken eller så starter du nivået på nytt.

Rengjør miljøet fra rommene til Pair Up når du spiller på Spillespille.no og har det gøy.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge et element, og med knappen trykket, dra det til plasseringen av luken, og slipp knappen for å frigjøre elementet. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet for å bruke musen, og slipper fingeren for å frigjøre elementet.

Lignende spill:

Liker du Pair Up? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien hukommelse spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.