Brick Out

Gå inn i en verden av Brick Out og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste arkadespill!

En annen legendarisk reimagining av en klassiker er tilgjengelig på Spillespille.no. Spill Brick Out og bli forelsket i det flotte spillet til den legendariske Breakout, som har vart i flere tiår og har laget forskjellige lignende spill. I Brick Out styrer du en åre, og du må treffe klossene som er arrangert på skjermen med en ball. Etter hver kollisjon reagerer klossene på treffet og de blir fjernet fra skjermen. For å vinne nivået må du fjerne alle klossene fra skjermen, samtidig som du sørger for at ballen ikke kommer bak padlen. Denne konstante ping pongen som skjer på skjermen holder ting morsomt og spennende.

Og når du kaster noen interessante gjenstander som kan falle fra klossene som endrer reglene på interessante måter, begynner moroa virkelig å øke. Du kan for eksempel få en ball til som du må sprette av åren, eller åren kan bli lengre eller kortere. En ting er sikkert, når en liten endring skjer, endrer ting seg drastisk og du må tilpasse deg.

Grafikken i Brick Out er livlig og full av farger. Selv ballen endrer farge etter hver kollisjon. Kombiner det med glad musikk, og Brick Out vil garantert glede.

Spill en versjon av en klassiker på Spillespille.no når du velger Brick Out og ha det gøy.

Hvordan spille

Styr åren ved å flytte musen til venstre eller høyre. Før ballen til veggen av murstein og pass på at ballen ikke kommer forbi åren.

Lignende spill:

Liker du Brick Out? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien arkadespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.