Droid-O

Gå inn i en verden av Droid-O og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste arkadespill!

Bli jordens forsvarer mot en mektig romveseninvasjon når du spiller Droid-O på Spillespille.no. I Droid-O er det bare du og skipet ditt mot den stadig økende horden av fremmede inntrengere, som vil gjøre alt de kan for å få tak i de rike naturressursene som jorden har å tilby.

Romskipet du piloterer er lett å kontrollere, og dette er avgjørende for din overlevelse, for i Droid-O trenger du ikke bare å skyte på fiendene, du må også være sikker på at du ikke kolliderer med dem. For å gå til venstre eller høyre drar du bare skipet i den retningen du vil flytte. Helst borte fra motstanderne.

Jo mer du spiller, desto heftigere blir romvesenangrepet, og dine formidable forsvarsferdigheter vil virkelig bli satt på den ultimate prøven. For å hjelpe deg å avvise fiendene dine får du tilgang til forskjellige nyttige forbedringer som du kan bruke på skipet ditt, som gjør deg sterkere på forskjellige måter, enten ved å gi deg alle slags kraftige våpen, som kanoner eller raketter, eller gi deg defensive evner som et kraftig skjold.

Beskytt jorden fra dens forestående ødeleggelse når du spiller Droid-O på Spillespille.no.

Lignende spill:

Liker du Droid-O? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien arkadespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.