Droid-O

Gå inn i en verden av Droid-O og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Bli jordens forsvarer mot en mektig romveseninvasjon når du spiller Droid-O på Spillespille.no. I Droid-O er det bare du og skipet ditt mot den stadig økende horden av fremmede inntrengere, som vil gjøre alt de kan for å få tak i de rike naturressursene som jorden har å tilby.

Romskipet du piloterer er lett å kontrollere, og dette er avgjørende for din overlevelse, for i Droid-O trenger du ikke bare å skyte på fiendene, du må også være sikker på at du ikke kolliderer med dem. For å gå til venstre eller høyre drar du bare skipet i den retningen du vil flytte. Helst borte fra motstanderne.

Jo mer du spiller, desto heftigere blir romvesenangrepet, og dine formidable forsvarsferdigheter vil virkelig bli satt på den ultimate prøven. For å hjelpe deg å avvise fiendene dine får du tilgang til forskjellige nyttige forbedringer som du kan bruke på skipet ditt, som gjør deg sterkere på forskjellige måter, enten ved å gi deg alle slags kraftige våpen, som kanoner eller raketter, eller gi deg defensive evner som et kraftig skjold.

Beskytt jorden fra dens forestående ødeleggelse når du spiller Droid-O på Spillespille.no.

Lignende spill:

Liker du Droid-O? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!