Short Life 2

Gå inn i en verden av Short Life 2 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste arkadespill!

Fortsett dine eventyr og unngå en grusom og voldsom død når du spiller neste kamp i den korte Life-serien. Short Life 2 bringer tilbake gamespill du er vant til, men med flere feller og farlige situasjoner enn noen gang før.

Se hvilke nye kreative måter utviklerne av Short Life 2 har tenkt på når du spiller denne oppfølgeren og ser hvor langt du kan overleve i merkevare nye nivåer. Akkurat som sin forgjenger, i Short Life 2 du har å forvente å dø noen ganger for å kunne mestre nivåene og lære seg å overvinne farene som ligger mellom hvert hinder du har erobret.

Som sin forgjenger, hvis du kolliderer med et hinder for at kjøringen til målstreken kanskje ikke er over, men forventer at nedslaget skal ha noen effekter. Slik flytter du for eksempel endringer drastisk når beina dine blir kuttet av ved noen kniver. Men hvis du kan beholde din kjølige, kan du kanskje bare avslutte nivået.

Se hvilke nye overraskelser du kan finne når du spiller Short Life 2 på Spillespille.no.

Spill andre spill fra short life-serien:

  1. Short Life

Lignende spill:

Liker du Short Life 2? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien arkadespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC