Bubble Shooter Free 2

Gå inn i en verden av Bubble Shooter Free 2 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste boble spill!

Gjør deg klar for en oppfølger til et populært bobleskytespill, som vil blåse tankene dine og sprenge latterboblene dine! Vi introduserer Bubble Shooter Free 2, oppfølgingen av det kjempehitte bobleskytespillet som vil etterlate deg på kanten av setet mens du lager fyrstikker og ser brettet klart. Gjør deg klar til å begi deg ut på en episk boblesprengende reise, hvor moroa alltid er på, og du kan til og med bytte ut den nåværende boblen du må skyte! Ja, du hørte det riktig, i motsetning til forgjengeren, i Bubble Shooter Free 2 kan du til og med bytte den nåværende boblen du må skyte! Det er boblekaos som du aldri har sett før, og denne muligheten tilfører litt strategi til spillet ditt.

Hvert skudd du tar etterlater et støt i området boblene kolliderer, noe som gjør at brettet virker mer levende og responsivt for bevegelsene dine. Selv om Bubble Shooter Free 2 til å begynne med kan virke som et siktespill, er det litt mer enn det, siden det er mye strategi som bør legges inn i hvert skudd du gjør. Hvis boblene når bunnen av brettet, er spillet over og du må starte på nytt. Heldigvis er hver runde en blast, og omstart er en lek når du spiller på Spillespille.no, så ikke bekymre deg hvis du ikke får en høy poengsum.

Nyt nok et morsomt bobleskytespill når du spiller Bubble Shooter Free 2 på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk musen til å sikte skuddet og trykk på venstre museknapp for å skyte. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i retningen du vil fotografere.

Lignende spill:

Liker du Bubble Shooter Free 2? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien boble spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.