Bucket Ball

Gå inn i en verden av Bucket Ball og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Bucket Ball er et oppslukende og interessant puslespill med et veldig enkelt premiss. Tanken her er at du må slippe en ball ned i bøtta. Hvert nivå har sin egen vri, siden du må fjerne hindringer, prøv å få inn nye måter å fullføre målet. Det er definitivt mange utfordrende opplevelser og øyeblikk å møte her, og det er det som gjør Bucket Ball til et så flott spill til å begynne med.

Samtidig har du fritt spillerom til å bruke hindringene som en måte å fullføre nivået. Det er det som gjør det til en så hyggelig opplevelse. Det er noe særegent og givende, men samtidig vil du bli imponert over de mange gåtene og hvor forskjellige de er.

Totalt sett gjør Bucket Ball en fantastisk jobb med å gi deg mange forskjellige utfordringer å utforske og fullføre. Det er noe helt annet enn det du kan finne der ute, men samtidig har det også en fantastisk tilnærming når det kommer til hvordan du spiller. Bucket Ball har dusinvis av nivåer, og du kan spille dem alle på Spillespille.no akkurat nå.

Hvordan spille

Bruk miljøet til å lede ballen ned i bøtta. Samhandle med objektene ved å klikke eller trykke på dem.

Lignende spill:

Liker du Bucket Ball? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.