Falling Lovers

Gå inn i en verden av Falling Lovers og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste tenkespill!

I Falling Lovers har du to søte skapninger, og din rolle er å prøve å fange dem begge så raskt du kan. De faller, og det eneste du kan gjøre er å sikre at du tar vare på dem. De kan ikke leve det ene uten det andre, så du må ha mye oppmerksomhet for å sikre at alt skjer slik du ønsker.

Falling Lovers er et spill der du virkelig må teste oppmerksomheten og reaksjonstiden. Det er en fantastisk ting å forfølge, og du vil finne at det fungerer akkurat slik du vil, og du vil være spent på å se hvordan hvert nivå utfordrer deg enda mer. Det er ingen mangel på nivåer heller, med Falling Lovers som gir dusinvis av morsomme nivåer å nyte.

Falling Lovers er en av disse titlene der du hele tiden vil prøve å fullføre ett puslespill til. Det er et av de spillene som alle ønsker å spille når det kommer til å oppfylle nye utfordringer og engasjere seg for å prøve nye ting hele tiden. Med Falling Lovers er hvert nytt nivå et mysterium og en ny mulighet, som du kan finne på Spillespille.no.

Hvordan spille

Roter blokkene, enten ved å bruke musen hvis du spiller på en PC eller ved å trykke på skjermen hvis du er på en mobil enhet, slik at karakterens bane kolliderer. Vær forsiktig og ikke treff noen farer på veien.

Lignende spill:

Liker du Falling Lovers? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien tenkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!