Falling Lovers

Gå inn i en verden av Falling Lovers og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

I Falling Lovers har du to søte skapninger, og din rolle er å prøve å fange dem begge så raskt du kan. De faller, og det eneste du kan gjøre er å sikre at du tar vare på dem. De kan ikke leve det ene uten det andre, så du må ha mye oppmerksomhet for å sikre at alt skjer slik du ønsker.

Falling Lovers er et spill der du virkelig må teste oppmerksomheten og reaksjonstiden. Det er en fantastisk ting å forfølge, og du vil finne at det fungerer akkurat slik du vil, og du vil være spent på å se hvordan hvert nivå utfordrer deg enda mer. Det er ingen mangel på nivåer heller, med Falling Lovers som gir dusinvis av morsomme nivåer å nyte.

Falling Lovers er en av disse titlene der du hele tiden vil prøve å fullføre ett puslespill til. Det er et av de spillene som alle ønsker å spille når det kommer til å oppfylle nye utfordringer og engasjere seg for å prøve nye ting hele tiden. Med Falling Lovers er hvert nytt nivå et mysterium og en ny mulighet, som du kan finne på Spillespille.no.

Hvordan spille

Roter blokkene, enten ved å bruke musen hvis du spiller på en PC eller ved å trykke på skjermen hvis du er på en mobil enhet, slik at karakterens bane kolliderer. Vær forsiktig og ikke treff noen farer på veien.

Lignende spill:

Liker du Falling Lovers? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.