Smiling Glass 2

Gå inn i en verden av Smiling Glass 2 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Når du spiller Smiling Glass 2, får du automatisk teste ferdighetene dine, samtidig som du har mye moro underveis. Det er en av spillopplevelsene som alle vil nyte bare fordi du har morsomme øyeblikk og du har muligheten til å se om du har det som trengs for å fullføre hvert nivå.

Hovedfokuset i spillet er å prøve å fylle glasset med vann, uten å søle. Selv om du søler litt vann, vil du at søl skal være minimalt. Og det er her Smiling Glass 2 skinner, det lar deg teste ferdigheter og fordype deg i de spennende resultatene, samtidig som den tilbyr deg nye måter å teste deg selv på med hvert spill.

Samtidig gjør Smiling Glass 2 en veldig god jobb med å holde ting underholdende og engasjerende for spillere i alle aldre. Den har flotte bilder, og samtidig kan du nyte dusinvis av flotte nivåer. Smiling Glass 2 er et av de mest interessante spillene for både barn og voksne, og det kommer også med mye replay-verdi. Prøv Smiling Glass 2 akkurat nå på Spillespille.no hvis du vil ha et herlig, spennende puslespill for alle aldre!

Hvordan spille

Hvis du bruker en PC, klikker du på skjermen med venstre museknapp eller, hvis du er på en mobilenhet, trykker du på skjermen for å frigjøre vannet fra beholderen slik at det når glasset og fyller det med vann til det passerer stiplet linje. Bruk miljøet til å hjelpe deg med å lede vannet til bestemmelsesstedet, og unngå farene som dukker opp.

Lignende spill:

Liker du Smiling Glass 2? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.