Butterfly Kyodai HD

Gå inn i en verden av Butterfly Kyodai HD og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste mahjong spill!

Spill av en klassisk spillopplevelse på Spillespille.no når du velger Butterfly Kyodai HD. Nyt det matchende spillingen som har gjort Butterfly Kyodai berømt, nå med HD-grafikk. Målet til Butterfly Kyodai HD er fortsatt å matche så mange sommerfuglvinger du kan, til tiden renner ut. Å danne et par vinger vil skape en majestetisk sommerfugl som vil fly bort fra brettet. Hvis du klarer å lage en kamp, legges det til mer tid, så jo bedre du spiller, jo mer tid vil du ha til din disposisjon til å lage flere matchende par. Foruten å sørge for at vingene du matcher er av samme type, må du også være oppmerksom på hvor nærme de er hverandre, da du kun kan kombinere vinger hvis de ikke er mer enn to rette vinkler fra hverandre.

Men ikke bekymre deg, for selv om du blir midlertidig sittende fast og ikke ser ut til å finne et par som matcher, har du to nyttige alternativer til din disposisjon: den første er muligheten til å stokke brettet, noe som kan gi kompatible vingene tettere sammen, og det andre alternativet er tryllestaven, som umiddelbart vil vise deg en gyldig match, som kan ha sluppet ditt våkne øye. Enten du finner alle kampene selv, eller ber om litt ekstra hjelp fra tid til annen, er én ting sikkert: den avslappende opplevelsen av det originale spillet er fortsatt til stede i Butterfly Kyodai HD. Fra den beroligende musikken, fylt med klokkespill og andre fine lyder, til HD-grafikken, er Butterfly Kyodai HD et flott spill som hjelper deg å slappe av.

Spill et annet morsomt matchende spill på Spillespille.no og ha det gøy med Butterfly Kyodai HD.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å velge vingene fra brettet, eller trykk på skjermen hvis du spiller fra en mobilenhet.

Lignende spill:

Liker du Butterfly Kyodai HD? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien mahjong spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.