Candy Match Saga

Gå inn i en verden av Candy Match Saga og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste match 3 spill!

Med mer søtsaker enn noen kan håndtere, er Candy Match Saga et spill som vil glede alle som liker noen sukkerholdige godbiter fra tid til annen. Bare pass på at du ikke spiller på tom mage! I Candy Match Saga er målet ditt å lage rette linjer med søtsaker av samme type, som vil fjerne dem fra brettet. For å virkelig mestre spillet, må du planlegge bevegelsene dine fremover, fordi hullene som er igjen fra elementene som er eliminert, raskt vil bli erstattet av søtsaker rett fra oven. Ved å bruke litt strategi på trekkene dine kan du fjerne enorme mengder av brettet med ett trekk.

Du kan flytte søtsakene i retning venstre, høyre, opp og ned, slik at du har litt frihet med hvordan du kan manipulere brettet. Og du må også være ganske rask med å finne de riktige klyngene som kan matches, for på venstre side av skjermen er det en stolpe som fylles hver gang du klarer å rydde brettet, men den tømmes også sakte hvis du tar på deg klarer ikke å ta noen poeng. Når linjen er tom, må du starte nivået på nytt. Men når du først treffer steget ditt og ser at store klumper av brettet blir fjernet fra bordet, vil du se at poengsummen raskt øker.

Spill som Candy Match Saga er kjent for å være et godt valg når du ikke har mye tid til rådighet, men likevel ønsker en rask pause. Med deres enkle regler og enkle kontroller kan du raskt plukke opp og spille en kort runde når du har litt ledig tid. Grafikken er rik på farger og musikken er oppegående, slik at de virkelig kan fylle dagen din med en dose avslapning. Og på Spillespille.no kan du få tilgang til dem når du vil, så lenge du har en aktiv internettforbindelse.

Slapp av på Spillespille.no med Candy Match Saga!

Hvordan spille

Klikk på elementene og hold nede venstre museknapp mens du flytter den enten til venstre, høyre, opp eller ned for å endre posisjonen deres, hvis du bruker en PC. På en mobilenhet må du trykke på skjermen for å velge et element og dra det i begge retninger for å flytte det rundt på brettet.

Lignende spill:

Liker du Candy Match Saga? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien match 3 spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.