Crush Masters Zoo Fun

Gå inn i en verden av Crush Masters Zoo Fun og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste match 3 spill!

I Crush Masters Zoo Fun er reglene enkle, og premisset er herlig: hvert nivå presenterer deg med et brett (som alltid har en annen konfigurasjon) som er fylt med søte tegninger av dyr. For å gå videre gjennom spillet og komme deg gjennom alle nivåene til Crush Masters Zoo Fun må du klikke på grupper av dyr, til du klarer å fjerne den nødvendige mengden fra brettet, som er angitt under hvert ikon til den søte skapningen, som ligger i den øvre delen av skjermen.

For å legge til litt mer utfordring til spillet, må du nå disse tallene og fullføre oppgavene dine i en viss mengde trekk, så sørg for å tenke fremover før du velger. Hver gruppe du fjerner fra bordet vil skape et tomrom i brettet, som vil bli fylt av noen nye tilfeldige elementer i stedet, og vil endre brettkonfigurasjonen fullstendig. Men Crush Masters Zoo Fun gir deg en hjelpende hånd i form av spesielle gjenstander som, når de er valgt, vil fjerne en del av brettet. Hvis du er i stand til å maksimere kreftene til disse elementene, vil du nå målet for nivået mye raskere. Men vær forsiktig, fordi kraften til disse elementene påvirker en stor del av nivået, og hvis du ikke bruker dem klokt, kan de skape flere problemer.

Kombiner strategi og ferdigheter for å komme deg gjennom nivåene til Crush Masters Zoo Fun og spill det på Spillespille.no.

Hvordan spille

Hvis du bruker en datamaskin, bruk venstre museknapp for å velge elementene i spillet. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på skjermen for å gjøre disse valgene.

Lignende spill:

Liker du Crush Masters Zoo Fun? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien match 3 spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.