Crush Master Farmland

Gå inn i en verden av Crush Master Farmland og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste match 3 spill!

Gjør deg klar til å se enorme mengder deilig frukt når du spiller Crush Master Farmland, men sørg for å spille etter at du har spist, for ellers blir det vanskelig å fokusere på spillingen. I Crush Master Farmland må du klikke på grupper med frukt for å fjerne dem fra skjermen, i en herlig eksplosjon av sukkerholdig godhet.

Hver gang en gruppe frukter blir fjernet fra skjermen, vil en annen stabel av dem falle på plass. Du må ta hensyn til dette, for du kan justere strategien din deretter, og hvis du er forsiktig kan du fjerne enorme stabler med frukt med ett klikk. Og i tillegg til en god strategi, kan du også bruke nyttige elementer for å hjelpe deg med å rydde brettet.

Forbered deg på å se bunkene med frukt når du spiller Crush Master Farmland på Spillespille.no og ha det gøy.

Hvordan spille

Velg, enten ved å bruke musen eller ved å trykke på skjermen, stabler med frukt for å fjerne dem fra skjermen. Få høye poengsummer ved å fjerne store mengder frukt på en gang.

Lignende spill:

Liker du Crush Master Farmland? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien match 3 spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.