Chemistry Set Balance

Gå inn i en verden av Chemistry Set Balance og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Hvis du kan noe om kjemi, vet du hvor delikat balansen mellom de kjemiske reaksjonene er, og enhver liten endring i en formel kan endre ting drastisk. Chemistry Set Balance er ikke et spill som handler om å balansere kjemiske ligninger, men du kan si at det er et spill om den delikate balansen i kjemi, fordi du må rotere plattformene som det kjemiske elementet er plassert på, slik at det trygt faller ned. i begeret, som er fylt med andre interessante væsker.

Som du forventer, starter spillet deg med noen grunnleggende treningsnivåer, hvor du bare trenger å kontrollere et lite antall plattformer, men mens du avanserer må du rotere mange plattformer, plassert på alle slags utfordrende steder. Dette gjør virkelig å lede det kjemiske elementet til målet til en sann test av refleksene dine, men også av planleggingsferdighetene dine.

En annen ting å ta med i Chemistry Set Balance er det faktum at plattformene roterer samtidig, så vær oppmerksom på at handlingene dine har en effekt på alle plattformene på brettet. Men selv om du ikke lykkes i de første par forsøkene dine, kan du alltid starte nivået på nytt og prøve igjen. Og det kule er at professoren som overvåker laboratoriet vil at du skal lykkes, og du kan se det bare ved å se på ham.

Balanser kjemiske elementer i et morsomt spill plassert i et kjemilaboratorium når du spiller Chemistry Set Balance på Spillespille.no.

Hvordan spille

Roter plattformene som er plassert på tilfeldige steder rundt nivået med eller mot klokken, enten ved å trykke på de tilsvarende venstre eller høyre piltastene, trykke på venstre museknapp på høyre eller venstre side av skjermen eller, hvis du er på en mobilenhet , ved å trykke på høyre eller venstre side av skjermen.

Lignende spill:

Liker du Chemistry Set Balance? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.