Legendary Warrior Globin Rush

Gå inn i en verden av Legendary Warrior Globin Rush og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Ta med pil og bue og sørg for at målet er klart, og gå på et episk eventyr i Legendary Warrior Globin Rush på Spillespille.no. For å overleve den forræderske verdenen i dette spillet må du holde deg rolig og være komfortabel med å skyte en bue. Som du forventer, påvirkes trepilene dine på en mer dramatisk måte av tyngdekraften enn kuler med høy hastighet skutt fra våpen som du kan finne i andre spill, så det å mestre banebuen som pilen følger er avgjørende for å overleve nivåene.

Som navnet antyder, er du en legendarisk kriger, og for en slik helt er det ikke noe øyeblikk å hvile. Som et resultat, beveger karakteren du spiller som automatisk gjennom hele nivået, og du er kun ansvarlig for å skyte. Men ikke tro at skyting er en enkel oppgave, fordi fiendene blir stadig mer utspekulerte jo mer du avanserer i søket ditt. I begynnelsen av reisen kan du forvente deg mange statiske fiender, som i utgangspunktet er måløvelser, men snart vil du møte farligere fiender, som fiender som hopper rundt, noe som gjør det mye vanskeligere å ta dem ned enn du forventer. Og hvis du vil oppnå maksimal poengsum, må du skyte så få piler som mulig.

Bli en legendeskytter når du spiller på Spillespille.no Legendary Warrior Globin Rush.

Hvordan spille

Hvis du bruker en datamaskin, trykk på venstre museknapp og hold den nede til du finner riktig bane. Slipp knappen for å skyte pilene. Hvis du bruker en mobilenhet er reglene de samme, men i stedet for å holde venstre museknapp nede, må du trykke på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Legendary Warrior Globin Rush? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.