Robot Police Iron Panther

Gå inn i en verden av Robot Police Iron Panther og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste eventyr spill!

Robot Police Iron Panther inneholder blinkende lys. Hvis du noen gang har drømt om å sette sammen en robothund som skal brukes til å bekjempe kriminalitet, så har Spillespille.no spillet for deg. I Robot Police Iron Panther må du først sette sammen en høyteknologisk robothund, og deretter gå og eliminere de forskjellige truslene fra hele byen. Som du forventer, er byggeprosessen en involvert en, og hver del må plasseres på riktig sted. Alt må passe på rett sted, siden systemene som er involvert i enhver form for avansert maskineri ikke gir rom for feil. Men å se hvordan roboten sakte begynner å ligne en kampmaskin er bare én måte Robot Police Iron Panther bringer inn moroa på. Spesielt fordi det er lagt stor vekt på å vise deg hvordan alle delene passer sammen og alt henger sammen på en logisk måte, ved å bruke intrikate animasjoner for å vise deg denne prosessen.

Men å sette sammen robothunden din er bare en del av Robot Police Iron Panther, fordi du ikke har brukt all den tiden bare for å konstruere en effektiv og avansert maskin. Nei, sammen må dere dra på oppdrag for å bekjempe kriminalitet og eliminere alle slags trusler fra hele byen, i en unik historie, med interessante karakterer, satt i en Sci Fi-verden. Denne kampdelen av spillet er, som du sannsynligvis forventer, mye mer actionfylt enn den forrige, så forbered deg på å komme inn i mange slagsmål, mot alle slags forskjellige monstre som streifer rundt i gatene og forstyrrer freden. Kampsystemet fra Robot Police Iron Panther er en kombinasjon av rulett og stein, papir, saks, og det er et 1-mot-1-oppgjør mot en motstander. Først vil et hjul snurre og du må klikke på skjermen for å stoppe rotasjonen. Etter at det lander på et element, må du velge en type angrep. Hvis både du og fienden din har samme type angrep, tar dere begge skade. Hvis du ønsker å dele ut enorme mengder skade, kan du bruke ditt Ultimate-angrep, som kan utslette fiendene dine mye lettere, enn de andre metodene for å sakte skli bort fra helsen deres.

Gå inn i en Sci Fi-verden ved hjelp av Spillespille.no og lag en heftig kampmaskin når du spiller Robot Police Iron Panther.

Hvordan spille

Hvis du bruker en PC kan du samhandle med elementene i spillet ved å bruke musen til å flytte markøren og venstre museknapp for å velge noe fra skjermen. Hvis du spiller fra en mobilenhet, må du trykke på skjermen i stedet for å bruke musen.

Lignende spill:

Liker du Robot Police Iron Panther? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien eventyr spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.