Celebrity Style and Outfits

Gå inn i en verden av Celebrity Style and Outfits og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Gå inn i Hollywoods glamorøse verden med Celebrity Style and Outfits, et fabelaktig spill som lar deg spille stylist til fire fantastiske kjendisdukker. Gjør deg klar til å dykke ned i glitter og glamour når du hjelper disse kjendisene med å oppnå sitt perfekte utseende. Med sin vennlige og pedagogiske tilnærming er dette spillet et must for alle moteentusiaster!

Først ut er den herlige dukken vår som gjør seg klar for en kveld ute på byens hotteste klubb med vennene sine. Det er fest, og hun trenger ekspertisen din for å velge den mest trendy sminken og det kuleste antrekket. Utforsk et bredt spekter av sminkealternativer, fra blendende øyenskygger til dristige leppefarger, og finn det perfekte ensemblet for å få henne til å skinne på dansegulvet.

Deretter har vi vår glamorøse kjendis som er i ferd med å gå ombord på et privatfly. Uansett reisemål ønsker hun alltid å se uimotståelig attraktiv ut! Som hennes personlige stylist er det ditt oppdrag å velge de mest forlokkende sminke- og antrekkskombinasjonene. Slipp kreativiteten løs og eksperimenter med elegante kjoler, stilig tilbehør og glamorøse frisyrer for å gjøre henne til sentrum for oppmerksomheten uansett hvor hun går.

Vår tredje kjendis nyter en avslappende dag ved bassenget i hennes overdådige herskapshus, men hun trenger din hjelp for å oppnå et kult og fasjonabelt utseende. Dykk ned i et bredt utvalg av sminke- og antrekksalternativer som gjenspeiler hennes tilbakelente, men stilige personlighet. Miks og match trendy tilbehør, kule antrekk og enestående frisyrer for å skape en look som utstråler både komfort og raffinement.

Sist, men ikke minst, er vår fjerde kjendis for tiden i innspillingsstudioet, og forbereder seg på å spille inn sin siste hit. Enten hun rocker ut på scenen eller tar en pust i bakken, ønsker hun alltid å fengsle alle rundt seg med et misunnelsesfremkallende blikk. Ta kontroll over stilen hennes, velg fra en mengde sminkepaletter, edgy klesalternativer og statement-tilbehør. Med din hjelp vil hun være selve symbolet på stil og karisma under innspillingsøktene hennes.

I Celebrity Style and Outfits vil du oppleve spenningen ved å være en fashionista og en kjendisstylist. Omfavn utfordringen med å velge den perfekte sminken, håret og garderoben for hver kjendisdukke. La kreativiteten løpe løpsk, miks og match forskjellige stiler, og skap fantastiske looker som vil slå hodet uansett hvor de går. Er du klar for å bli go-to stylist for Hollywoods elite? Begynn å spille nå og lås opp hemmelighetene til kjendismote!

Lignende spill:

Liker du Celebrity Style and Outfits? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.