Babs' Spring Wedding

Gå inn i en verden av Babs' Spring Wedding og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste barbie spill!

Hei, motefolk! Det er bryllupssesong og vi har det ultimate klesspillet for deg. Møt Babs og Kevin, det supersøte paret som knytter knuten på en vakker vårdag. Og la oss ikke glemme de tre fantastiske brudepikene deres som trenger din hjelp til å se flotte ut!

Babs er en total babe, men hun trenger den perfekte kjolen for å matche skjønnheten hennes. Og Kevin, vel, han ser skarp ut i drakten, men han kunne trenge litt hjelp med å få tilbehør. Når det gjelder brudepikene, er de alle nydelige, men de ønsker å skille seg ut på denne spesielle dagen.

Det er her du kommer inn, moterådgiver extraordinaire! Du har tilgang til alle vårens nyeste trender, fra dristige trykk til pastellfarger. Du må mikse og matche for å skape det perfekte utseendet for disse dvergpapegøyene og brudefesten deres.

Men ikke bekymre deg, du er ikke alene om dette moteoppdraget. Du vil ha tilgang til alle slags kule tilbehør, som funky smykker og statement-sko. Og du kan ikke glemme hår og sminke – disse damene må være bilde-perfekte!

Så, hva venter du på? Gjør deg klar til å lage seriøs stilmagi for Babs, Kevin og brudepikene deres. Dette er årets bryllup, og du har kraften til å få det til å se helt fantastisk ut!

Lignende spill:

Liker du Babs' Spring Wedding? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien barbie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.