Billie's Weekly Planner

Gå inn i en verden av Billie's Weekly Planner og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Gå inn i den glitrende verdenen til Billie's Weekly Planner, den ultimate dress-up-ekstravaganzaen der du kan spille moteguru for ingen ringere enn den sydende sensasjonen, Billie! Dette er ikke ditt vanlige klesspill, folkens. Å nei, det er en berg-og-dal-banetur gjennom det blendende livet til et globalt musikkikon!

Se for deg dette: du, ja DU, er Billies personlige assistent, som har i oppgave å kurere hennes morder-looks for fire fantastiske hendelser som skjer i løpet av de neste dagene. Først og fremst er det en rocketema som får alle til å headbange! Få disse antrekkene og sminken på punkt, kjære, for Billie er i ferd med å rocke scenen og stylingferdighetene dine er hennes billett til motestjerne.

Men vent, det er mer! Neste på agendaen er en ekstravaganza for pysjamasfest der komfort møter chic. Tenk på morsomme ensembler og sære tilbehør – tross alt, hvem sier at sengetid ikke kan være en moteerklæring?

Deretter kan du forberede deg på århundrets konsert, hvor Billie skal lyse opp natten og elektrifisere publikum som aldri før! Alt handler om heftig mote og tilbehør som stopper showet, for når Billie kommer på scenen, er hun ustoppelig!

Sist, men absolutt ikke minst, pryder Billie den røde løperen på en prestisjetung festival, hvor priser og utmerkelser venter. Dette er ikke en hvilken som helst gammel begivenhet, folkens – det er en glam-affære der hvert antrekk må skrike «superstjerne»!

Og gjett hva? Når du har pisket opp de fantastiske antrekkene, kan du laste dem ned og dele glam med dine nærmeste. For la oss innse det, fabelaktig mote er ment å bli fremhevet!

Så hva venter dere på, fashionistas? Dykk ned i Billie's Weekly Planner og slipp løs din indre stylist. Det er på tide å kle seg for å imponere og erobre moteverdenen, ett fabelaktig antrekk om gangen!

Lignende spill:

Liker du Billie's Weekly Planner? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.