Crossy Chicken

Gå inn i en verden av Crossy Chicken og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Crossy Chicken er et actionfylt, morsomt spill hvor fokuset ditt er å prøve å hjelpe kyllingen over veien. Imidlertid er denne spesielle veien fylt med hindringer, alt fra biler til vann og til og med tog. Det er et veldig vanskelig sted for en liten kylling å leve i, men du må gjøre alt i din makt for å hjelpe denne kyllingen til å overleve i denne krevende, utfordrende og golde ødemarken full av hindringer.

Det kommer ikke til å bli lett, men dine ferdigheter og kraft vil hjelpe denne kyllingen å komme forbi alle problemene og til slutt nå målet slik du alltid ønsket. Det er et veldig kreativt og engasjerende spill med mange smarte ideer, og du vil finne deg selv å teste ferdighetene dine hele tiden og prøve å vinne. Dette er aldri lett, men det er helt morsomt og spennende siden du prøver å forbedre ferdighetene dine og presse dem til nye høyder hele tiden, og prøver å se hvor langt du kan gå.

Crossy Chicken er tilgjengelig på Spillespille.no akkurat nå, så hvis du tror du har det som skal til for å oppnå høyest poengsum, gi det et spinn med en gang!

Lignende spill:

Liker du Crossy Chicken? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.