Chu Choo Cake

Gå inn i en verden av Chu Choo Cake og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste arkadespill!

Bli den søteste togkonduktøren når du spiller Chu Choo Cake på Spillespille.no og sørg for at de velsmakende søtsakene når destinasjonen. For å starte toget må du unnslippe rottene som konstant patruljerer nivået og gjør sitt beste for å hindre deg i å laste kaketoget med deilige sukkerholdige godbiter. Med 10 forskjellige destinasjoner som du må sørge for at toget kommer til, må du være veldig rask, fordi du ikke vil at toget skal ha noen forsinkelser, men også veldig forsiktig, fordi rottene som patruljerer nivåene vil følge etter. deg rundt til de fanger og stopper deg.

Hvis du blir tatt, trenger du ikke å begynne å bekymre deg umiddelbart, for du kan bli tatt fire ganger før du må starte nivået på nytt. Og det er ikke det eneste du har for deg, for spredt rundt på nivået kan du finne røde paprika som du kan aktivere for å overvelde eventuelle nærliggende motstandere. For å laste toget med kaker må du passere over de rektangulære søtsakene som er plassert på bakken og la tyngdekraften ta seg av resten. Hvis du klarer å treffe en rotte med en av disse søtsakene, kan du midlertidig fjerne dem fra scenen, noe som gir deg noen ekstra dyrebare øyeblikk av fred, siden det er færre fiender å holde styr på.

Hvert nivå har en unik layout, og du må raskt lære deg den beste måten å navigere rundt på, og bruke stigene på de riktige tidspunktene for å maksimere fremgangen din. Heldigvis beveger fiendene seg i samme nøyaktige mønster, så du kan forutsi bevegelsene deres og reagere deretter. Bare pass på å ikke bli for distrahert av den vakre grafikken som Chu Choo Cake har, siden dette er et annet spill på Spillespille.no som sannsynligvis bør spilles hvis du ikke er for sulten. Nivåene er fylt med alle slags godbiter som du vanligvis finner i et bakeri, så husk det hvis du ennå ikke har spist. Kombiner grafikken med den glade musikken, og Chu Choo Cake er en herlig opplevelse hele veien.

Sørg for at toget fylt med kaker kommer til bestemmelsesstedet når du spiller Chu Choo Cake på Spillespille.no.

Hvordan spille

Chu Choo Cake kan bare spilles på en PC. Bruk venstre museknapp for å navigere gjennom menyene og klikk på elementene i spillet ved å bruke venstre museknapp. For å flytte rundt på nivåene må du bruke enten WASD eller piltastene.

Lignende spill:

Liker du Chu Choo Cake? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien arkadespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.