Neon War

Gå inn i en verden av Neon War og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste arkadespill!

Neon War er et morsomt spill, der du må overleve mot den tilsynelatende endeløse svermen av fiender som faller mot skipet ditt. Gjennom en kombinasjon av å finne de riktige oppgraderingene som passer din spillestil, så vel som ferdighetene dine, kan du få en høy poengsum og overleve så lenge som mulig, mot de nådeløse angrepene. Fiendene fra Neon War har en unik visuell stil, og de består av ulike geometriske former, eller en kombinasjon av disse. På grunn av Neon-temaet kan du selvfølgelig forvente noe sterkt, glødende lys gjennom hele scenen. Hver fiende har et tall i midten, og dette tallet representerer antall treff den må ta for at den skal forsvinne. Dette tallet viser også hvor mye skade de vil gjøre på skipet ditt hvis det klarer å kollidere med deg. Fiendenes bevegelse er noe forutsigbar, ettersom de kontinuerlig spretter rundt på scenen, men når flere av dem dukker opp, kan ting bli utfordrende veldig fort.

Det som gjør Neon War spesiell er den interessante oppgraderingsmekanikeren som du kan få tilgang til hver gang du starter spillet på nytt. Gjennom et nivå får du spesielle poeng ved å ødelegge fiender, poeng som du deretter kan bruke til å bruke alle slags forbedringer på skipet ditt. Disse spenner fra en forbedret skytehastighet, til mer helse eller skade, og man skaper til og med et annet mindre skip som skyter mot fiendene dine. Når flere fiender begynner å dukke opp, og styrken deres øker, vil disse oppgraderingene utgjøre forskjellen mellom å få flere poeng eller å måtte starte på nytt.

Få en høy poengsum og ha det gøy når du spiller Neon War på Spillespille.no.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp i området under skipet og hold den nede for å flytte til venstre eller høyre. Hvis du bruker en mobilenhet, trykk på skjermen i samme område for å flytte. Skipet skyter automatisk når du begynner å bevege deg.

Lignende spill:

Liker du Neon War? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien arkadespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.