Zombie Quarrel

Gå inn i en verden av Zombie Quarrel og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Hvis du leter etter et spill der du kaster spyd mot zombier, så har Spillespille.no spillet for deg. I Zombie Quarrel må du sikte forsiktig med disse spisse trestengene og kaste dem mot de voldsomme zombiene. Selv om du vanligvis ikke ser zombier med pil og bue, har de i Zombie Quarrel lært hvordan de bruker disse dødelige våpnene, og de angriper deg også. Dette gjør Zombie Quarrel til en ganske intens opplevelse, ettersom både du og zombiene kaster trevåpen mot hverandre, og hver av dem håper å eliminere den andre så fort som mulig.

Mens karakteren din og zombiene kan opprettholde flere treff, er ett raskt skudd mot hodet over for hver av dere. Dette sikrer at du alltid må ta hensyn til enten å ta deg tid til å stabilisere skuddene dine, noe som gjør deg mer sårbar for innkommende prosjektiler, eller bare lobbye så mange spyd du kan mot zombiene, og håpe at du slår dem før de slår til du. Men hvis du blir truffet, kan du sikte på helsepakkene som noen ganger gyter over zombienes hoder. Hvis du klarer å treffe en av disse gjenstandene, er helsen din fullstendig gjenopprettet.

Jo flere zombier du sender, jo flere gullmynter tjener du, som du deretter kan gjøre om til ekstra rustning for karakteren din. Du kan få alle slags kule hjelmer og tilpasse karakteren din på kule måter. Noen hjelmer har andre krav, og du må bevise din makt på andre måter hvis du ønsker å utstyre dem, for eksempel å treffe et visst antall helsepakker.

Ødelegg zombiene med spydene dine når du spiller Zombie Quarrel på Spillespille.no.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp på skjermen for å starte sikteprosessen. Beveg musen opp og ned for å justere vinkelen på bildet. Du kan bare sikte hvis museposisjonen er bak karakteren. Slipp venstre museknapp for å skyte. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på skjermen for å begynne å sikte, og slipp fingeren for å kaste spydet.

Lignende spill:

Liker du Zombie Quarrel? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.