Cowboy Saloon Defence

Gå inn i en verden av Cowboy Saloon Defence og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste skytespill!

Ta på deg cowboystøvlene og cowboyhatten på deg, for Spillespille.no tar deg med til det ville vesten med Cowboy Saloon Defence. Her spiller du som en cowboy som må beskytte favorittsalongen sin fra de innkommende fiendene. Som du forventer av et spill plassert i den amerikanske grensen, vil lyden av revolveren tordne i himmelen, og dens enorme kraft vil vise seg å være en ganske effektiv metode for å avverge fiendene dine. Og du kommer til å trenge all ildkraften du kan få i Cowboy Saloon Defence, fordi ting kan gå ut av hånden ganske raskt, spesielt på de senere nivåene, hvor flere fiender kommer for å angripe deg. For å hjelpe deg i forsvaret ditt, er det et oppgraderingssystem som vises på slutten av hvert nivå, der du kan oppgradere en av hovedkarakteristikkene til karakteren din: kraften til skuddene, nøyaktigheten til målet ditt (til å begynne med er hånden din skjelver litt av alt som skal komme), antall kuler du kan bære før du må lade om, og hastigheten du kan skyte kulene med.

For å kunne oppgradere i alle disse vitale områdene, må du skyte på myntene som fiendene slipper. Men vær forsiktig, for hvert skudd du tar for å samle mynter er ett skudd mindre du kan ta for å beseire en innkommende fiende, så hvert øyeblikk har du alle slags små avgjørelser som du raskt må vurdere. Og fordi fiendene kommer med en rekke oppførsel og egenskaper, har du mange ting å ta hensyn til med hvert skudd du tar. Noen fiender kan bevege seg diagonalt, og tvinge til å ta hensyn til denne bevegelsen og forutsi banen deres, noen av dem er veldig raske, noen eksploderer når de dør, mens andre bare tar mange kuler for å beseire. Og i Cowboy Saloon Defence kan du ha ulike typer fiender som kommer mot deg samtidig, så du må prioritere raskt og være så effektiv som mulig med bevegelsene dine, for selv å endre mål tar ganske lang tid, og hvert sekund betyr noe. .

Heldigvis trenger du ikke å skyte manuelt, siden hvert skudd tas automatisk, og hastigheten du kan skyte med bestemmes av brannhastigheten til karakteren din. På de senere nivåene er det mange ting du må håndtere, og det å kunne velge hva som er den beste handlingen vil avgjøre om du overlever en runde til eller ikke. Skal du angripe en bestemt fiende som er den mest umiddelbare trusselen, skyte mot noen mynter for å samle dem, eller endre retningen på målet ditt, en handling som mister dyrebare øyeblikk når du ikke skyter på noe? Å finne ut riktig rekkefølge av handlinger sikrer at du overlever.

Dra på tur til det ville vesten ved hjelp av Spillespille.no når du spiller Cowboy Saloon Defence.

Hvordan spille

I Cowboy Saloon Defence trenger du bare å kontrollere retningen våpenet ditt sikter mot, samt velge passende oppgraderinger. Begge disse handlingene kan gjøres ved å bruke venstre museknapp, hvis du spiller på en PC, eller ved å trykke på skjermen, hvis du bruker en mobil enhet.

Lignende spill:

Liker du Cowboy Saloon Defence? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien skytespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.