Duck Hunter

Gå inn i en verden av Duck Hunter og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste skytespill!

Andejaktsesongen har startet på Spillespille.no og noen ganger må du kontrollere andebestanden ved å bruke riflen din. I Duck Hunter trer du i skoene til en jeger som må ta ned så mange ender de kan før endene rømmer. Som du forventer, er ender smidige, og deres evne til å rømme er sterkt forbedret av det faktum at de kan fly. Så du kan være sikker på at hvis refleksene dine ikke er klare, vil du ikke kunne treffe målene dine.

Men ikke vær for forhastet når du trykker på avtrekkeren, for hvis du skyter hunden som noen ganger dukker opp på skjermen, så må du starte nivået på nytt. Så husk at det er en balanse mellom fart og forsiktig sikte. Hvis du bruker for mye tid og du ikke treffer det nødvendige antallet ender for et bestemt nivå, vil du ikke kunne gå videre til neste runde.

Gjør deg klar for et raskt skytespill når du spiller Duck Hunter på Spillespille.no.

Hvordan spille

Kontroller trådkorset, enten ved å bruke piltastene eller WASD, og flytt det over endene som vises på skjermen. Når du har en i sikte, trykk på MELLOMROM-tasten for å skyte riflen. Ikke skyt hunden som noen ganger dukker opp på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Duck Hunter? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien skytespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.