Halloween Archer

Gå inn i en verden av Halloween Archer og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste skytespill!

I Halloween Archer er reglene enkle, du må treffe alle gjenstandene som kommer flyvende fra bunnen av skjermen, med pil og bue. Å skyte bue kommer med sitt eget unike sett med utfordringer, en av de viktigste er det faktum at tyngdekraften alltid trekker pilene ned, og du må ta hensyn til denne fysiske kraften med hvert skudd du tar. Heldigvis hjelper Halloween Archer deg litt når du tar bildene dine, fordi tiden går langsommere mens du velger den beste vinkelen nøye.

Siden spillets tema er Halloween, kan du forvente deg mange gresskar og andre gjenstander som helt sikkert vil minne deg om denne skumle høytiden. Og det beste er at du kan spille Halloween Archer når som helst på året på Spillespille.no, ikke bare på Halloween!

Heldigvis har du en endeløs tilførsel av piler, men det gjør ikke spillet enklere. Det kan virke litt vanskeligere, fordi du må holde deg selv tilbake fra å kaste en konstant byge av piler mot målet ditt, som er en strategi som oftest ikke vil fungere, spesielt på de senere nivåene.

Bli en god bueskytter i Halloween Archer og prøv å få en god poengsum.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å begynne å sikte, og flytt musen opp og ned for å velge opptaksvinkel. Hvis du er på en mobilenhet, trykk på skjermen for å begynne å sikte og sveip opp eller ned for å angi vinkelen.

Lignende spill:

Liker du Halloween Archer? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien skytespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.