Craps

Gå inn i en verden av Craps og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste diverse spill!

Craps er et veldig interessant bordspill der fokuset ditt er å prøve å satse riktig for å vinne så mye som mulig. Du kan satse fra 1 til 100 kreditter, og du har et angitt utgangspunkt for kreditter. Du vil alltid teste ferdighetene og strategiene dine for å se hvor godt du kommer til å satse. Det er et flott spill hvor du har full kontroll over hvordan du satser, du kan til og med satse på flere linjer.

Borddesignet er spektakulært, og spillet skiller seg ut med sin innovative stil og enestående ideer. Det er vel verdt å prøve det, og fordelene er utrolige, for ikke å nevne den visuelle stilen er veldig oppslukende og kreativ på samme tid.

Poengsystemet er skissert av spillet, så du vil vite nøyaktig hvor mange poeng du får basert på det. Det er en veldig interessant og unik tilnærming, en som bringer inn et unikt system og kvaliteten er tiltalende. Det, kombinert med den smarte oppmerksomheten på detaljer, er det som gjør Craps til et av de mest interessante og spennende spillene for de som liker bordspill. Du kan spille Craps akkurat nå på Spillespille.no for å teste ferdighetene dine!

Hvordan spille

Samhandle med bordet og velg sjetongene ved å bruke venstre museknapp. De samme kontrollene gjelder hvis du bruker en mobilenhet, men i stedet for å bruke en mus til å samhandle med spillet må du trykke på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Craps? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien diverse spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.