Stack Tower

Gå inn i en verden av Stack Tower og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste tenkespill!

Plasser blokker av forskjellige former og størrelser for å konstruere en struktur som strekker seg mot himmelen i Stack Tower, et morsomt puslespill der det å kunne bedømme stabiliteten til en struktur på riktig måte, i tillegg til å ha evnen til å lage kalkulerte risikoer er nøkkelfaktorer å vinne nivået. Du vil ikke vite hva slags blokk du må plassere neste gang, så sørg for at du for hver plassering tar hensyn til dette faktum. En feil er en umiddelbar omstart på nivået. Tross alt vil du heller ikke at store blokker faller ned fra himmelen.

Når du først har lært reglene til Stack Tower, vil hver gang du plasserer en blokk være en spennende opplevelse, fordi du må tilpasse byggeplanene dine etter hvilke deler du får. Men uansett hvordan den endelige strukturen din ser ut, vil du alltid gi et lettelsens sukk hver gang du ser at du nærmer deg målstreken, og du er i stand til å plassere den siste blokken, uten noen katastrofale konsekvenser. Gjennom en rekke unike nivåer vil Stack Tower få deg til å vurdere hver eneste bevegelse du gjør, men denne utfordringen er en av nøkkelingrediensene til hvorfor spillet er morsomt å spille. Musikken og grafikken kombineres også for å skape en avslappende opplevelse.

Lag interessante strukturer i Stack Tower og fullfør alle nivåene når du spiller det på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk musen til å velge hvor du vil plassere blokken, og trykk på venstre museknapp for å legge ned neste brikke.

Lignende spill:

Liker du Stack Tower? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien tenkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.