Roulette Royale

Gå inn i en verden av Roulette Royale og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste diverse spill!

Rulett er et klassisk gamblingspill som har fremkalt mange følelser hos alle som har spilt det: fra store fornøyelser til deprimerende nederlag, rulett er en stift i alle kasinoer. Når du spiller Roulette Royale får du oppleve noen av disse følelsene, men når du spiller på Spillespille.no er ikke pengene dine på spill. Men selv om pengene du satser i Roulette Royale heldigvis er virtuelle, er reglene de samme, og å satse på en verdi og deretter se med tilbakeholdt pust om ruletten favoriserer deg eller ikke, er fortsatt her. Rulett er i sin natur uforutsigbar, og i Roulette Royale får du en smak av hvordan flaksen din (og pengene dine) avhenger av hvert spinn.

For å vinne på rulett må du først velge hvilke tall du forventer at ballen skal lande på, når spinnet er over. Nederst på skjermen kan du se noen begreper du kanskje ikke er kjent med: Voisins du Zéro, Tier, Orphelins, Neighbors. Hver av disse betegner en del av hjulet. For å velge hvilket nummer du vil satse pengene dine på, må du klikke på den tilsvarende sjetongen fra bordet. Velg det flere ganger for å øke innsatsen din. Hvis du ønsker å øke verdien på innsatsbrikken, kan du velge en annen fra venstre side av skjermen. Du kan se hvor mye penger du har igjen i øvre venstre hjørne av skjermen. Når du er klar til å prøve lykken, klikker du på Spin-knappen, som ligger nederst til høyre på skjermen. Nå er alt utenfor din kontroll, og alt du kan gjøre er å håpe at du vinner innsatsen.

Spill et virtuelt spill rulett på Spillespille.no og se om du er heldig eller ikke.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å samhandle med elementene i spillet hvis du bruker en PC. Hvis du bruker en mobilenhet, kan du samhandle med spillet ved å trykke på knappene på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Roulette Royale? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien diverse spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.