Doc Darling Bone Surgery

Gå inn i en verden av Doc Darling Bone Surgery og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste doktor spill!

Etter en uheldig scooterulykke, er en rask tur til legen den eneste måten å sikre at du har en god bedring. I Doc Darling Bone Surgery må du utføre ulike oppgaver for å sikre at pasienten forlater sykehuset så god som ny. Disse oppgavene spenner fra å rense sårene, til å fjerne rusk, men også til å sørge for at alle bakterier er eliminert. Og mens hver av disse aktivitetene utfordrer deg på forskjellige måter, er de alle morsomme og lar deg gjette hva Doc Darling Bone Surgery har i vente for deg neste gang.

Mens du går gjennom oppgavelisten din for å helbrede pasienten din, vil forskjellige ferdigheter bli testet, men heldigvis guider Doc Darling Bone Surgery deg gjennom prosessen med instruksjoner som er enkle å følge. Og kombinasjonen av glad musikk og livlig grafikk gjør disse oppgavene mye morsommere. Gjennom den stiliserte grafikken kan du enkelt forstå hva du bør gjøre, og trinnene er alle presentert på morsomme og intuitive måter, så det er ingen nedetid eller tid brukt på å gjette på hva du må gjøre videre.

Og du kommer til å sette pris på den stiliserte grafikken, fordi skadene som karakteren har fått ser ganske alvorlige ut. Heldigvis er du der for å hjelpe henne, og hun kommer snart tilbake for å nyte scooteren sin.

Gjennom seks unike nivåer får du prøve ut ulike verktøy, fra røntgenmaskiner som oppdager brudd til våpen som skyter bakterier, arsenalet for helbredelse til din disposisjon er virkelig imponerende. Og mens hvert nivå har noe nytt for deg å prøve, vil du raskt mestre hver og en av dem.

Helbred en annen vennlig karakter på Spillespille.no når du spiller Doc Darling Bone Surgery.

Hvordan spille

Hvis du spiller fra en PC kan du bruke venstre museknapp for å samhandle med elementene fra spillet. Hvis du bruker en mobilenhet, kan du trykke på skjermen for å oppnå samme funksjonalitet.

Lignende spill:

Liker du Doc Darling Bone Surgery? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien doktor spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.