Dominoes BIG

Gå inn i en verden av Dominoes BIG og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste brettspill!

Få dominobrikkene dine og forbered deg på å ha det gøy på Spillespille.no med Dominoes BIG, et spill hvor du trenger flaks og strategi hvis du vil vinne. Disse flisene har en ikonisk form, og deres rektangulære form rommer to firkanter, som hver har et visst antall prikker, eller ingen i det hele tatt. For å vinne runden må du kvitte deg med alle dominobrikkene du har, før de andre spillerne. Du kan legge en flis på bordet på hver av sidene, hvis den har samme verdi som den som allerede er nede. Dette bringer et strategielement til spillet til Dominoes BIG, og selv om spillet viser deg alle mulige posisjoner du kan plassere en valgt brikke, må du fortsatt bestemme hvor den optimale posisjonen vil være. Du må ta en avgjørelse etter å ha veid inn alle alternativene dine, og du bør ta hensyn til den generelle konfigurasjonen av flisene som for øyeblikket er på bordet, samt flisene du har i din besittelse.

Du kan spille Dominoes BIG enten mot to eller mot fire motstandere kontrollert av datamaskinen. På denne måten kan du alltid spille en runde, når du føler for det! Du kan til og med velge antall poeng en spiller må nå for å vinne spillet. Velg mellom 100, 150 eller 250 poeng, avhengig av dine egne unike preferanser.

Spill et morsomt brettspill på Spillespille.no, som tester dine strategiske ferdigheter, så vel som din generelle romlige bevissthet når du velger Dominoes BIG.

Hvordan spille

Samhandle med elementene i spillet enten ved å trykke på venstre museknapp eller, hvis du spiller fra en mobilenhet, ved å trykke på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Dominoes BIG? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien brettspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.