Drifting Mania

Gå inn i en verden av Drifting Mania og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste bilspill!

Drifting har vært en del av racingspill i lang tid. På Spillespille.no kan du mestre kunsten å drive på en ny måte: ved å lage en ledd fra bilen din til en av stolpene på siden av racerbanen, beveger bilen din seg til venstre eller høyre, i {gameName }. Den grunnleggende forutsetningen høres enkel ut, men å finne ut når du skal svinge er en ganske vanskelig oppgave, for hvis du kobler til eller kobler fra et øyeblikk for tidlig, er du sikker på å krasje kjøretøyet.

Fordi det kan være morsomt å tilpasse kjøretøyet ditt, lar Drifting Mania deg velge mellom 13 forskjellige biler, og det lar deg også bytte racerbane. Men det morsomme spillingen består, og snart vil du oppdage hvor morsomt drifting på denne nye måten kan vise seg å være. Ikke bare er det tilfredsstillende å se bilen din svinge enda et sving, å vite at hver drift krever fokus og presisjon gjør det enda mer tilfredsstillende å lykkes.

Nyt turen på Spillespille.no med et annet morsomt bilspill når du spiller Drifting Mania.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å kaste et tau og koble til stangen på siden av veien. Slipp denne knappen for å koble fra og gå videre. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på skjermen for å kaste tauet og slipp fingeren for å koble fra.

Lignende spill:

Liker du Drifting Mania? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien bilspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.