Bus Driver Simulator

Gå inn i en verden av Bus Driver Simulator og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste bilspill!

Busser har vært et fast transportmiddel i generasjoner, og vil fortsette å være en bærebjelke for reiser også i fremtiden. På grunn av størrelsen og allsidigheten, kan de ta imot mange passasjerer, så vel som bagasjen deres, og i storbyer har de vist seg å være en uvurderlig ressurs for å hjelpe med trafikk og med å få folk rundt. På Spillespille.no kan du spille Bus Driver Simulator, et spill hvor du får kjøre disse imponerende kjøretøyene. Velg mellom de to modusene, enten kjøre turister rundt, i en modus som legger vekt på bare å kjøre og nyte turen, men også den andre modusen, hvor du får delta i spennende bussløp mot motstandere som også kjører buss.

Den første modusen tar deg gjennom alle slags veier, fra fjellveier til skogsstier, og du får sjansen til å beundre naturen, og forhåpentligvis vil ikke hastigheten være en av hovedprioriteringene dine. Tross alt må du ta hensyn til passasjerenes komfort. Men når du først har prøvd ut racing-modusen, kan du være sikker på at du vil teste grensene for bussen din. Å kjøre buss i høye hastigheter kan selvfølgelig være en annerledes opplevelse enn du kanskje forventer fra andre racingspill, men i Bus Driver Simulator kan du eksperimentere med hjertens lyst denne spennende racingopplevelsen. Opplev alle slags spor i 3D-grafikken Bus Driver Simulator gir, og sørg for at du finner balansen mellom hastighet og manøvrerbarhet, for kjørereglene endres definitivt når du kjører disse massive kjøretøyene.

Kjør en virtuell buss på Spillespille.no når du spiller Bus Driver Simulator og har det gøy.

Hvordan spille

Trykk på WASD-tastene for å kontrollere bussen og C-tasten for å bytte kamera, hvis du spiller på en PC. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på knappene på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Bus Driver Simulator? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien bilspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.