Burnin' Rubber Crash n' Burn

Gå inn i en verden av Burnin' Rubber Crash n' Burn og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste bilspill!

Kjør under noen av de farligste forholdene du kan forestille deg, under en floke av skudd fra andre biler, når du spiller Burnin' Rubber Crash n' Burn på Spillespille.no. I dette actionfylte racingspillet må du overleve, samle penger og sørge for at du er den siste sjåføren som står, i intense bildueller. Med over 25 oppdrag vil dine kjøreferdigheter, mål og strategi bli testet, men til din disposisjon er alle slags oppgraderinger og dingser du kan bruke for å gi deg et forsprang på konkurrentene. I tillegg til disse kraftige modifikasjonene du kan kjøpe, kan du også låse opp nye biler, med alle slags forskjellige statistikker og attributter, som kanskje passer bedre til din foretrukne kjørestil. Og på toppen av alle disse, kan du også aktivere en spesiell modus som bremser alt, og gir deg litt ekstra tid til å komme deg ut av vanskelige situasjoner.

Når du skaper kaos i byen, må du fullføre visse mål, som er forskjellige fra oppdrag til oppdrag. En ting de vanligvis har til felles er hvor mye ødeleggelse du må påføre området rundt. For å oppnå dette målet vil du ha alle slags våpen, fra maskingevær festet på sidene av bilen, til rakettkastere, det er mange alternativer til din disposisjon. Og hvis du vil tjene mer penger for flere opplåsninger, må du sørge for at nivået av kaos du påfører er på høye nivåer, spesielt hvis du ønsker å få fordelene med alle slags poengmultiplikatorer. Et annet faktum du kan bruke til din fordel er den høye hastigheten bilen din kan nå, og du kan til og med bruke et boost-alternativ for den ekstra hastigheten.

Skap alle slags kaos i den virtuelle byen Burnin' Rubber Crash n' Burn når du spiller på Spillespille.no og har det gøy!

Hvordan spille

Bruk WASD eller piltastene for å kontrollere bilen, Z eller høyre museknapp for å aktivere boosten, og X eller venstre museknapp for å skyte.

Spill andre spill fra burnin rubber-serien:

  1. Burnin' Rubber Multiplayer
  2. Burnin' Rubber 5 XS

Lignende spill:

Liker du Burnin' Rubber Crash n' Burn? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien bilspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC