Drop The Number

Gå inn i en verden av Drop The Number og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste tenkespill!

Drop The Number er et morsomt spill som er en kombinasjon av flere klassikere, som låner spillmekanikk fra spill som Tetris, Threes eller 2048. Måten blokkene faller på brettet vil garantert minne deg om det elskede Tetris-spillet, mens det viktigste spillets mål minner om treffene Threes, eller 2048. For å score poeng i Drop The Number må du kombinere brikkene som har samme nummer på seg. Når du har oppnådd dette, smelter de sammen og de skaper et større antall som du igjen må kombinere med en del av samme verdi.

Utfordringen med spillet kommer fra å finne hvilke brikker du bør fokusere på neste gang, og etter hvert som de sakte faller kan du kjenne trykket øke. Du må ta hensyn til deres nåværende posisjon, så vel som posisjonen til de nærliggende flisene, så vel som verdiene deres. I Drop The Number vil planlegging fremover føre deg til seier. Og du har ikke luksusen av å tenke for mye på ditt neste trekk, fordi brikkene beveger seg sakte frem, og når de først er plassert på bunnen av skjermen, kan du ikke endre retning lenger. Jo lenger du kommer i en runde, jo mer må du veie hver avgjørelse, fordi det blir vanskeligere å kombinere bitene. Men denne sakte økningen i utfordringen garanterer mer moro.

Spill et spill som kombinerer to klassikere når du velger Drop The Number på Spillespille.no.

Hvordan spille

Hvis du bruker en datamaskin, trykk på venstre museknapp for å velge hvilken bane du vil at gjeldende brikke skal falle til. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på skjermen for å velge kjørefelt.

Lignende spill:

Liker du Drop The Number? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien tenkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.