Rope Bawling 2

Gå inn i en verden av Rope Bawling 2 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste tenkespill!

Har du noen gang prøvd å spille bowling med et tau? Denne oppfølgeren til den nå berømte Rope Bawling bringer inn enda flere nivåer slik at du kan teste bowlingferdighetene dine. Målet er det samme som alltid, du må kutte tauet som holder bowlingkulen og deretter styre den på en slik måte at den slår alle pinnene. Dette er vanskeligere enn forventet, og Rope Bawling 2 legger til enda flere nye måter du kan teste ferdighetene dine på.

Hvis du trodde at nivåene til Rope Bawling ikke var nok, så har Spillespille.no akkurat det du har bedt om: Rope Bawling 2, fortsettelsen av det populære og morsomme puslespillet, som gir deg de klassiske reglene som du allerede kjenner og elsker, samtidig som de legger til noen nye elementer i miksen, som legger til nye nivåer av moro til spillet. Forutsetningen forblir den samme, og du må fortsatt velte bowlingpinnene som er plassert på forskjellige plattformer på nivået, men du velter dem ved å bruke et tau, tyngdekraften (som du til og med kan aktivere og deaktivere for å løse gåtene), og litt kreativ tenkning.

Denne gangen er det nye hindringer, og du kan til og med kontrollere tyngdekraften. Dette legger til et helt nytt lag til spillet, og det gir deg en utrolig rekke ideer du kan utforske og prøve ut. Hvis du er lidenskapelig opptatt av bowling, vil du oppleve at Rope Bawling 2 er veldig morsomt og også veldig kreativt og morsomt.

Hvert nivå er forskjellig fra det forrige, og de oppgraderer når det kommer til vanskelighetsgrad. Det er det som gjør Rope Bawling 2 til et så oppslukende og engasjerende spill, det er utrolig morsomt og et av de beste spillene å teste bowlingferdighetene dine på. Du kan spille Rope Bawling 2 akkurat nå på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å klippe tauet og samhandle med knappene hvis du bruker en PC, eller trykk eller sveip skjermen hvis du bruker en mobilenhet.

Lignende spill:

Liker du Rope Bawling 2? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien tenkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.