Epic Blast

Gå inn i en verden av Epic Blast og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste match 3 spill!

Hvis du elsker gresk mytologi, har du sikkert hørt om Zeus, kongen av gudene i det greske pantheon. Som hersker over Mounty Olympus var kreftene hans store og hans mektige lynkrefter var legender. En bolt kastet fra hendene hans kunne utslette alt. I Epic Blast får du spille et morsomt kamp 3-spill, som foregår i gresk mytologi. Innstillingen betyr ikke bare at du vil møte gjenstander som er kjent for dette miljøet, og selv om du vil få se alle slags fancy pokaler og spartanske hjelmer, er det ikke det som skiller Epic Blast fra andre slike spill fra denne populære sjangeren. Det som får Epic Blast til å skille seg fra hverandre er lynkreftene som kan vises på skjermen, som definitivt kan hjelpe deg med å fjerne den mye raskere. Du kan si at Zeus hjelper deg å vinne nivåene.

Selvfølgelig er reglene for andre kamp 3-spill også til stede i Epic Blast, og du må fortsatt danne en rett linje med tre eller flere av disse elementene for å fjerne dem fra brettet. Men reglene tilfeldigvis også litt når du har den allmektige Zevs som hjelper deg. Så hvis du klarer å matche fire elementer, vil et lyn dukke opp på den linjen og eliminere alle elementene på den, og hvis du klarer å fjerne fem eller flere elementer, vil lynet slå ned over hele linja og ødelegge hvert element du matchet. I tillegg til å få lynbonuser på kamper, har Zeus plantet lyn på brettet, og du kan bruke disse til raskt å fjerne alle rader eller kolonner du ønsker. Men vær forsiktig, fordi denne handlingen endrer konfigurasjonen av brettet i stor grad, så ta alltid hensyn til dette.

Spill et morsomt match 3-spill på Spillespille.no, i en unik og fantastisk setting, og nyt Epic Blast.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge et element fra brettet, og mens du holder nede denne knappen, drar du det enten opp, ned, til venstre eller høyre, og slipper det for å plassere elementet på det nye stedet. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet for musen, og slipper den for å flytte det elementet.

Lignende spill:

Liker du Epic Blast? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien match 3 spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.