Skydom Reforged

Gå inn i en verden av Skydom Reforged og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste match 3 spill!

I det magiske kongeriket Skydom Reforged kan du forvente mye spennende match 3-action, men dette spesielle match 3-spillet gir deg muligheten til å teste ferdighetene dine mot andre menneskelige spillere. På denne måten kan du bestemme og se hvem som er best. Du kan vise frem ferdighetene dine på hundrevis av nivåer, med unike og interessante innstillinger, alle med spektakulære effekter og mange gjenstander som venter på å bli matchet. Reglene til Skydom Reforged er kanskje allerede kjent for deg, spesielt hvis du allerede har spilt det originale Skydom på Spillespille.no, eller hvis du spilte et annet match 3-spill som du finner her. For å få poeng og gå videre i nivået, må du matche 3 stykker av samme farge. Klarer du å matche mer enn tre om gangen, får du selvfølgelig ekstra poeng. Dette gjør du ved å sørge for at alle er på samme rad. For å legge til litt mer utfordring i spillet, lar Skydom Reforged deg også utføre forskjellige andre morsomme oppgaver.

Pass også på å være på utkikk etter spesielle gjenstander som kan dukke opp på brettet, gjenstander som kan øke sjansen din for å vinne betraktelig. En slik gjenstand er en perle som, når den matches med andre deler av samme farge, vil fjerne en rett linje med brikker, uavhengig av fargen. Skydom Reforged setter fokus på hastighet, så du må sørge for at du kan bruke alle fordelene du har for å få så mange poeng så raskt du kan. Og når du tar i betraktning det faktum at du kan se den andre spillerens fremgang på en annen skjerm i venstre side av skjermen, øker spenningen automatisk for å få så mange kamper du kan.

Nyt en avslappende tur inn i Skydom-riket når du spiller Skydom Reforged på Spillespille.no.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å velge og flytte elementene enten opp, ned, til venstre eller høyre. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Spill andre spill fra skydom-serien:

  1. Skydom

Lignende spill:

Liker du Skydom Reforged? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien match 3 spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.