Five Nights at Freddy’s 4

Gå inn i en verden av Five Nights at Freddy’s 4 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste fnaf spill!

Forbered lommelykten og pass på at du ikke blir lett redd, for Spillespille.no gir deg en kort tur i Five Nights at Freddys univers igjen med Five Nights at Freddy’s 4. Som de andre spillene fra denne verden har Five Nights at Freddy’s 4 mange skumle og spente øyeblikk, så du må alltid være klar for animatronikk som hopper på deg og andre høye lyder som kan skremme selv de modigste spillerne. I motsetning til andre Five Nights at Freddys-spill, kan du i dette spillet ikke stole på at sikkerhetskameraer titter inn i mørket, og får litt avstand fra animatronikken som er ute etter å få deg. Nei, i Five Nights at Freddy’s 4 er ditt eneste våpen en lommelykt og refleksene dine.

Handlingen til Five Nights at Freddy’s 4 finner sted på soverommet ditt, og du må klare deg gjennom natten. Selv om du ikke trenger å forlate rommet, kan du kikke bak dørene som leder ut av rommet ditt, men hvis du hører noen slags lyder i mørket, sørg for å lukke døren raskt og la den ondskapen ligge. Foruten å sjekke hvilken nifs animatroniker som ligger og venter utenfor, må du også sjekke bak deg, og se hvor mange dukker som er i sengen. Hvis for mange begynner å samle seg, sørg for å skinne et lys på dem for å skremme dem bort.

Spill et skrekkspill i Five Nights at Freddys univers når du spiller Five Nights at Freddy’s 4 på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk musen til å samhandle med spillet. Sveip musen nedover for å se bak deg.

Spill andre spill fra Five Nights at Freddy's-serien:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddys 2
  7. Huggy Wuggy Shooter

Lignende spill:

Liker du Five Nights at Freddy’s 4? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien fnaf spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC