Five Nights at Freddy’s 4

Gå inn i en verden av Five Nights at Freddy’s 4 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste fnaf spill!

Forbered lommelykten og pass på at du ikke blir lett redd, for Spillespille.no gir deg en kort tur i Five Nights at Freddys univers igjen med Five Nights at Freddy’s 4. Som de andre spillene fra denne verden har Five Nights at Freddy’s 4 mange skumle og spente øyeblikk, så du må alltid være klar for animatronikk som hopper på deg og andre høye lyder som kan skremme selv de modigste spillerne. I motsetning til andre Five Nights at Freddys-spill, kan du i dette spillet ikke stole på at sikkerhetskameraer titter inn i mørket, og får litt avstand fra animatronikken som er ute etter å få deg. Nei, i Five Nights at Freddy’s 4 er ditt eneste våpen en lommelykt og refleksene dine.

Handlingen til Five Nights at Freddy’s 4 finner sted på soverommet ditt, og du må klare deg gjennom natten. Selv om du ikke trenger å forlate rommet, kan du kikke bak dørene som leder ut av rommet ditt, men hvis du hører noen slags lyder i mørket, sørg for å lukke døren raskt og la den ondskapen ligge. Foruten å sjekke hvilken nifs animatroniker som ligger og venter utenfor, må du også sjekke bak deg, og se hvor mange dukker som er i sengen. Hvis for mange begynner å samle seg, sørg for å skinne et lys på dem for å skremme dem bort.

Spill et skrekkspill i Five Nights at Freddys univers når du spiller Five Nights at Freddy’s 4 på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk musen til å samhandle med spillet. Sveip musen nedover for å se bak deg.

Spill andre spill fra Five Nights at Freddy's-serien:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddys 2
  7. Huggy Wuggy Shooter

Lignende spill:

Liker du Five Nights at Freddy’s 4? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien fnaf spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!