Huggy Wuggy Shooter

Gå inn i en verden av Huggy Wuggy Shooter og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste fnaf spill!

Overlev mot den utilgivelige animatronikken fra FNAF-universet når du spiller Huggy Wuggy Shooter. Heldigvis har du et helt arsenal til rådighet for å kjempe mot disse ubøyelige fiendene, som er litt forskjellig fra spillingen du kanskje allerede er vant til når du spiller et Five Nights at Freddy-spill. Denne gangen må enhver animatroniker som kommer mot deg takle et regn av kuler hvis den vil komme til deg. Men selv om du har våpen for å beskytte deg mot de animatroniske truslene, er skrekkstemningen fortsatt til stede i Huggy Wuggy Shooter.

Hvert våpen fra Huggy Wuggy Shooter ber deg bruke en annen strategi for å sende fiendene dine, men de er like ødeleggende. Så lenge du holder vettet med deg, har ikke fiendene foran deg en sjanse. Det kreves mye fokus for å finne ut hva som kan ligge på lur i skyggene, men å ha et våpen i hendene kan gi deg litt sjelefred mot enhver trussel som kan hoppe mot deg. Truslene i Huggy Wuggy Shooter er kjent for alle som har likt Five Nights at Freddy's-spillene, så hvis du er en fan av denne serien bør du virkelig sjekke ut Huggy Wuggy Shooter. Og det å være i stand til å slå tilbake mot disse animatronikken kan være en velkommen temposkifte.

Klargjør våpnene dine og forbered deg på å kjempe mot animatronikken fra de fem nettene i Freddys verden når du spiller Huggy Wuggy Shooter på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk musen til å se deg rundt og sikte, og WASD-tastaturtastene til å flytte spillerkarakteren din. Trykk Shift for å løpe, trykk venstre museknapp for å skyte og høyre museknapp for å sikte. Bruk musehjulet til å bla gjennom de tilgjengelige våpnene. R vil lade våpenet ditt på nytt, bruk F til å angripe med en kniv, G til å kaste en granat og T til å inspisere et våpen.

Spill andre spill fra Five Nights at Freddy's-serien:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddys 2
  7. Five Nights at Freddy’s 4

Lignende spill:

Liker du Huggy Wuggy Shooter? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien fnaf spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC