Huggy Wuggy Shooter

Gå inn i en verden av Huggy Wuggy Shooter og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste fnaf spill!

Overlev mot den utilgivelige animatronikken fra FNAF-universet når du spiller Huggy Wuggy Shooter. Heldigvis har du et helt arsenal til rådighet for å kjempe mot disse ubøyelige fiendene, som er litt forskjellig fra spillingen du kanskje allerede er vant til når du spiller et Five Nights at Freddy-spill. Denne gangen må enhver animatroniker som kommer mot deg takle et regn av kuler hvis den vil komme til deg. Men selv om du har våpen for å beskytte deg mot de animatroniske truslene, er skrekkstemningen fortsatt til stede i Huggy Wuggy Shooter.

Hvert våpen fra Huggy Wuggy Shooter ber deg bruke en annen strategi for å sende fiendene dine, men de er like ødeleggende. Så lenge du holder vettet med deg, har ikke fiendene foran deg en sjanse. Det kreves mye fokus for å finne ut hva som kan ligge på lur i skyggene, men å ha et våpen i hendene kan gi deg litt sjelefred mot enhver trussel som kan hoppe mot deg. Truslene i Huggy Wuggy Shooter er kjent for alle som har likt Five Nights at Freddy's-spillene, så hvis du er en fan av denne serien bør du virkelig sjekke ut Huggy Wuggy Shooter. Og det å være i stand til å slå tilbake mot disse animatronikken kan være en velkommen temposkifte.

Klargjør våpnene dine og forbered deg på å kjempe mot animatronikken fra de fem nettene i Freddys verden når du spiller Huggy Wuggy Shooter på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk musen til å se deg rundt og sikte, og WASD-tastaturtastene til å flytte spillerkarakteren din. Trykk Shift for å løpe, trykk venstre museknapp for å skyte og høyre museknapp for å sikte. Bruk musehjulet til å bla gjennom de tilgjengelige våpnene. R vil lade våpenet ditt på nytt, bruk F til å angripe med en kniv, G til å kaste en granat og T til å inspisere et våpen.

Spill andre spill fra Five Nights at Freddy's-serien:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddys 2
  7. Five Nights at Freddy’s 4

Lignende spill:

Liker du Huggy Wuggy Shooter? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien fnaf spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!